Vols col·laborar? T’expliquem com fer-ho!

Si creus que la situació dels exiliats de Síria, el Marroc i altres països a les fronteres de la UE és insostenible i una vergonya, i sents que hi has de fer alguna cosa et proposem diverses opcions:

  • participa activament a la Plataforma Girona Acull: assistint a les assemblees que fem cada quinze dies, i/o participant d’alguna de les tres comissions que s’han format: Incidència política i denúncia; Suport social i de Sensibilització i formació. Treballa amb nosaltres per tal de fer més gran i més potent l’onada de solidaritat amb les persones i famílies migrades i refugiades.
  • col·labora fent una aportació econòmica: la sensibilització de la ciutadania aquí, que som qui podem fer pressió sobre els governs europeus per tal que obrin les fronteres, que aturin les deportacions, que assegurin una acollida digna… té uns costos que cal que assumim com a Plataforma. Fa mesos que col·laborem en projectes i ONGs que treballen sobre el terreny, per exemple, en camps de refugiats, i actualment també ens trobem que moltes refugiades ja han arribat a Girona i no tenen suport per part de les Administracions. Per tal de poder destinar fons a aquestes realitats, Girona Acull disposa d’un número de compte a Triodos, que és un banc ètic, per tal de poder sostenir les nostres accions:
    • ES57.1491.0001.223000084870
  • Sents que vols i pots anar a col·laborar i a donar un cop de mà a les ONGs i projectes que treballen amb les persones refugiades als camps de refugiats o a d’altres destinacions?a donar un cop de mà? encara no saps ben bé com però creus que si ens organitzem hi podem fer alguna cosa?
    • Des de Girona Acull hem elaborat una petita “Guia del Voluntariat”, amb informacions bàsiques i explicació de les organitzacions i projectes amb qui hem treballat i treballem directament o de les que sabem que us poden ser útils. Us animem a consultar-la, i posteriorment, si teniu algun dubte us podeu posar en contacte amb les organitzacions als contactes inclosos, o amb nosaltres a gironaacull@gmail.com Clica aquí: PETITA GUIA DEL VOLUNTARIAT de Girona Acull