TIRA PEL DRET! Concert pels Drets Humans, el dissabte 15 de desembre

El proper dissabte 15 de desembre la Comissió pels Drets Humans de la Coordinadora d’ONG Solidàries –formada per Fundació SER.GI, Girona Acull, Associació Xangara, La Nave Va, Justícia i Pau Girona i Fundació Utopia – organitza el concert solidari Tira pel Dret, que comptarà amb la música de Germà Negre i l’Orquestra Maribel. Amb aquesta iniciativa volem acostar els joves als seus drets, de manera lúdica però també reivindicativa perquè conèixer és el pas previ a l’acció i a la transformació social que tots desitgem!

Amb aquest concert posem punt final a la commemoració del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i reclamem “Drets Humans, tots, per a tothom i a tot arreu”

tirapeldret_imatge (1)

Les entrades ja són a la venda (10 euros anticipada i 12 a taquilla)!  I les podreu adquirir a la Coordinadora (a partir de dilluns 26 de novembre), online a www.lamirona.cat o bé el mateix dia del concert. També en podeu reservar enviant un correu a gironaacull@gmail.com

No hi falteu! Els beneficis obtinguts aniran a parar als projectes de les entitats que formen part de la Comissió pels Drets Humans.

Us esperem a totes el 15-DES a les 21.30h a la Sala La Mirona!