La Plataforma Girona Acull organitza un concert amb el músic refugiat de Síria Abdallah Ghbash

En el marc del Festival de Guitarra Girona- Costa Brava, la Plataforma Girona Acull programa el proper 11 de juliol el concert “The way to Aleppo. Political & love songs about Syria” d’Abdallah Ghbash

Cartell GIRONA xarxa (1) (1).png

Aquest concert inclou cançons d’amor i de compromís social vers Síria i la seva capital Aleppo, compostes per Abdallah Ghbash. Mitjançant la música tradicional esdevé un tribut a aquesta ciutat que actualment està patint una difícil situació a causa de la guerra i es programa amb l’objectiu d’apropar la cultura siriana a Girona i sensibilitzar de la problemàtica de les persones refugiades.

Abdallah Ghbash va néixer a Aleppo l’any 1988 i el 2012 va haver de marxar de Síria a causa de la tensió política que s’hi vivia i arribà a Beirut (Líban) d’on va haver de fugir i passant per Jordània va acabar a Turquia on hi va viure 3 anys. Des de l’any 2015 viu a Alemanya com a refugiat, on continua el seu projecte musical compromès amb l’acollida i situació dels refugiats sirians amb publicacions com “Expatriate Oud” (2015), “Electronic Fog” (2016) i “Schizophrenia” (2017). Darrerament, Abdallah ha presentat una campanya política contra el comerç d’armes a l’Orient Mitjà de la que en sortirà un nou projecte musical. A Girona comptarà com artistes convidats amb  el poeta kurd-sirià Ahmad i el músic Pere Coma Qilich. També prendran part el seu grup de músics habitual, composat per Tarek Fahham, Wail Albouaini, Desi Markova, Hadi Andywi.

Podeu comprar les entrades anticipades a la seu de la Coordinadora d’ONGs Solidàries (C/Mestre Francesc Civil, 3) i enviant un correu a gironaacull@gmail.com

 

La gira catalana farà parada també als següents municipis: Arenys de Munt, Santa Coloma de Farners, Barcelona, Amer i Vidreres. No us perdeu la oportunitat de viure aquesta experiència!

aleppo

 

Anuncis