FEM REFUGI! Jornada solidària en suport a les persones refugiades i a les ONG’s Proactiva Open Arms i No Name Kitchen

Girona acollirà el proper dissabte 5 de maig una jornada solidària sota el lema Obrim Girona, amb l’objectiu de sensibilitzar de la situació de les persones refugiades i recaptar fons per les entitats Proactiva Open Arms i No Name Kitchen.

En aquesta jornada comptarem amb 8 concerts, 1 arrossada, 1 taller de circ, una batucada i amb la participació de diferents associacions i ONGs com Proactiva Open Arms. 

cartell fem refugi.jpeg

En el transcurs de la jornada es duran a terme moltes activitats aptes per tots els públics amb la col·laboració de diferents entitats d’arreu de Catalunya. Les activitats començaran a les dotze del matí amb un taller de circ a càrrec de “Contaminando Sonrisas (https://www.facebook.com/CntmSonrisas/ ).  A les dues del migdia, membres del grup de Cuiners i Cuineres Solidàries de Celrà prepararan una arrossada popular per a tots els assistents (tiquets disponibles a la Llibreria Les Voltes i el Casal Independentista El Forn). Alhora, durant el matí i al llarg de la jornada, se celebraran un total de vuit concerts solidaris  amb la col·laboració de diferents grups i cantautors gironins: Somboits, Ontxo, LeeBeats, Fina, Embolingats, Cuits, Wasa Corporation i Animal DJ.

Al llarg de la jornada les organitzacions Casa Nostra Casa Vostra, Open Cultura Center, Where is the Life i l’Associació Catalana d’Amics i Amigues pel poble Saharaui (ACAPS),  donaran suport a la jornada rebent i informant els assistents des dels estands informatius.

Consulta tota la programació i notícies a: Esdeveniment Fem Refugi al Facebook i al l’instagram: Fem Refugi a Instagram i a Twitter amb el hashtag #ObrimGirona .

Recordeu! Dissabte 5 de maig, des de les 12h a les 23h, a la recent anomenada Plaça de l’1 d’Octubre (antiga Plaça constitució)! ENTRE TOTES, TOT. FEM REFUGI, OBRIM GIRONA!

Anuncis