Col·loqui i obra de teatre “El metge de Lampedusa”. El 20 de gener a Celrà!

Us portem una proposta pel proper dissabte que ens fa molta i molta il·lusió! Teatre del bo i col·loqui sobre el rescat marítim amb experiències de primera mà, i tot amenitzat amb uns dolços sirians boníssims… què més es pot demanar?

El proper dissabte, dia 20 de gener, el Teatre de Celrà porta l’obra de teatre “El metge de Lampedusa” amb el gran actor Xicú Masó.  Aquesta obra, que ve des del Temporada Alta, està basada en la biografia de Pietro Bartolo recollida al llibre “Llàgrimes de sal”, un metge que viu dedicat a l’atenció als exiliats i refugiats que, des de les costes africanes, naveguen fins a l’illa de Lampedusa.

L’obra és a les 21h, però us animem a que vingueu una hora abans, a les 20h per participar en una activitat prefunció que organitzem des de Girona Acull i el Teatre de Celrà. Podrem escoltar i parlar amb persones que han viscut aquesta situació en primera persona: en Baker, un noi refugiat palestí que va arribar a les costes gregues des de Turquia i que actualment viu a Catalunya, i l’Albert, un voluntari membre de Girona Acull que ha donat un cop de mà en diverses ocasions a Lesbos i a camps de refugiats grecs. cartell A4 metgelampadus (1)Aquest col·loqui és una gran oportunitat de conèixer en profunditat aquesta situació, deixant de banda les fredes xifres i endinsant-nos en les històries personals mitjançant les veus dels seus protagonistes. I tot degustant uns boníssims dolços sirians!

Per a més informació i compra d’entrades: www.ateneu.celra.cat

T’hi esperem!!!

 

Anuncis