CONCERT SOLIDARI “L’EDUCACIÓ ESBORRA FRONTERES” Dijous 8 de juny, a partir de les 17:30h

Aquest dijous, 8 de juny a partir de les 17:30h, hi haurà un concert solidari amb les persones refugiades a la plaça Salvador Espriu de Girona (al costat del Mercat del Lleó). L’Escola d’Adults de Girona celebra, així, els seus 40 anys d’història, i ho farà amb la col·laboració de la Plataforma Girona Acull.

En el concert hi tocaran moltíssims grups i hi haurà animació infantil. També hi haurà servei de bar amb entrepans (freds i calents) i beguda. Tota la recaptació es destinarà a Girona Acull per projectes amb persones migrades i refugiades, i segur que ens ho passarem molt bé, així que no hi falteu!!!

 

cartell educació_esborra_fronteres baixa_resolució (1)

El Concert:
El primer bloc s’iniciarà a les 17.30 h amb l’actuació del grup de Rumba 4G Band del Sector Est. Després serà e torn de l’animador infantil Angel Daban i finalment del grup Fusion Vic, amb la participació de membres del Peppers Pots
El segon bloc s’inicarà a les 19h amb els grups CaVell, Esmoumolnö (excomponents del grup Ja t’ho diré), DClixé i el grup de percussió de l’Ateneu Eugeniens Papaya Jam.
El tercer bloc, cap a 2/4 de 10 de la nit, l’iniciarà l’Orquestra Fireluche. Tot seguit actuarà la Banda Hondurenya M504 per anar acabant amb Rocko Banana i el grup Raskas, de rumba catalana

Anuncis