La Jornada «Som RefuGi» recapta 5.000 € per finançar projectes de suport a persones refugiades. Moltes gràcies!!!

1abril

Us informem que la jornada “Som RefuGi” que vam celebrar el passat dissabte 1 d’abril a la plaça Constitució de Girona, organitzada en solidaritat amb les persones en cerca de refugi, ha obtingut uns beneficis de 5000€. Aquests diners, com havíem anunciat, es repartiran en parts iguals entre les entitats Open Cultural Center i Harraga, i el projecte de consultori mèdic de Farsia, al Sàhara.

Les entitats promotores de la iniciativa “Som RefuGi”, així com totes les persones a títol individual que van formar part de l’organització, volem fer arribar el nostre missatge d’agraïment a tothom que, d’una manera o altra, va permetre la celebració i l’èxit de la jornada.

Tant els centenars de persones que durant tot el dia vau participar en les activitats, com totes aquelles persones a títol individual, grups, proveïdors, entitats i altres agents que vau oferir la vostra col·laboració, heu de saber que sense vosaltres la jornada “Som Refugi” no hauria estat possible.

Així doncs, us donem les gràcies i us encoratgem a continuar treballant des dels diferents àmbits en suport a les persones refugiades i migrants, i per garantir l’accés als drets bàsics de totes les persones.

Moltes gràcies!

Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí, Associació Cultural Apaga la Tele, Associació Cultural Burg de Sant Pere de Galligants, Casal independentista El Forn, Coordinadora d’ONGs Solidàries, Girona Acull, Open Cultural Center, Servei Civil Internacional