Apunta’t a l’autocar de Girona per la manifestació #volemacollir del 18 de febrer

En el marc de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’, el dia 18 de febrer a les 16h, a Pl.Urquinaona (Barcelona), hi haurà una gran manifestació en favor de l’acollida de persones refugiades i migrants.

Hem de ser-hi totes i tots, i per això la Plataforma Girona Acull organitzem autocars per anar-hi des de Girona!

Aquí us deixem tota la informació per a poder comprar els bitllets:

COST DEL BITLLET 12€
DATA LÍMIT DE LA COMPRA: 17-02-2017
SORTIDA DE L’AUTOCAR: dissabte 18 de febrer, a les 12:00 h migdia. Pàrquing del Pavelló de Fontajau a Girona (cliqueu per anar a la direcció del lloc de sortida)

COM PUC COMPRAR EL BITLLET ?

Es pot comprar a través d’internet, fent el pagament directament pel web; o en mà

Per realitzar una reserva només cal que omplis el formulari d’aquesta pàgina. Una vegada l’hagis omplert prem sobre el botó EFECTUAR PAGAMENT que et direccionarà al sistema de pagament del Banc Sabadell on podràs realitzar el pagament amb qualsevol targeta bancària, no importa de quin banc sigui.

Després d’efectuar el pagament només cal que revisis el teu correu electrònic i imprimeixis la teva reserva. Cal que portis l’imprès en paper el dia 18.

Si necessites ajuda hem habilitat un correu electrònic especial on et respondrem el més aviat possible. Pots escriure’ns a reserves@lesvoltes.cat, o a  girona@casanostracasavostra.cat

  • En mà: cal anar a la Llibreria Les Voltes (pl. del Vi, nº2. Girona), on ens demanaran les nostres dades i pagarem al moment.

cartell-mani-18-02-cncv

bus-girona

Anuncis