#volemacollir

cartell-mani-18-02-cncv

Més de 290 milions de persones han hagut de marxar de casa seva per conflictes armats, vulneracions de drets humans, canvi climàtic i pobresa.

Des de l’any 2000, i per culpa de les polítiques europees de blindatge de les seves fronteres, més de 32.000 persones han perdut la vida intentant creuar el Mediterrani.

Podríem donar-vos més dades, més arguments, més motius. N’hi ha molts. Però en el fons, el que compta de veritat és si volem ser humans o volem continuar omplint camps de concentració.

#volemacollir les persones que han fugit i estan atrapades a llocs com Grècia, Sèrbia o Ceuta i Melila, però també aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els volem dir: casa nostra és casa vostra!

I jo… què hi puc fer?

  1. Adhereix-te al Manifest.  www.casanostracasavostra.cat
  1. Vine a la manifestació del 18 de febrer. (16h. Pl Urquinaona Barcelona. Organitzem autobusos des de Girona, en els propers dies donarem a la web i les xarxes socials tota la informació!)
  1. Segueix i participa a la Plataforma Girona Acull. http://www.gironaacull.wordpress.com / Facebook.com/GironaAcull / Twitter:  @gironaacull
  1. I fes arribar el missatge a tothom! Per mail, whastapp, xarxes socials…

SIGUES EL CANVI QUE VOLS VEURE AL MÓN !!!

 

Anuncis