MANIFESTACIÓ “Els drets humans no tenen fronteres” aquest dissabte

Aquest dijous 5 de maig, la Plataforma Girona Acull hem presentat la convocatòria de la MANIFESTACIÓ d’aquest dissabte a Girona. Sota el lema “Els drets humans no tenen fronteres“, recorrerem els carrers de la ciutat exigint que un canvi en les polítiques migratòries de la Unió Europea. Volem fer visible que cal exigir que la UE obri les seves fronteres exteriors i faciliti vies legals i segures d’accés a aquelles persones que fugen dels seus països d’origen escapant de guerres i situacions de misèria i pobresa.

A la convocatòria també hi seran presents diferents entitats i iniciatives ciutadanes del territori. Entre elles, les associacions REFUGIS- Voluntàries del Gironès i Acció Solidària i Logística-EREC. Aquestes dues associacions duen a terme accions humanitàries al territori, als camps de refugiats que hi ha a Grècia, on milers de persones mal viuen esperant que se’ls ofereixi una sortida a la seva situació.

Des de la Plataforma Girona Acull volem fer visible la situació d’aquestes persones i alhora, volem cridar a la ciutadania a mobilitzar-se, per exigir un canvi radical de les polítiques de la UE i el paper dels Estats membres. Per aquest motiu, us animem a tots i a totes a sortir al carrer aquest dissabte.

20160505_12132520160505_121306

Anuncis